Gudstjänster (uppdaterad info angående restriktioner)

Utifrån rådande restriktioner begränsas möjligheten till att samla fler än 50 gudstjänstsdeltagare utan att vidta särskilda åtgärder.

Med detta i åtanke har församlingsledningen landat i att hålla dubbla gudstjänster, en kl. 10:00 och en kl. 11:30. Vi följer restriktionerna gällande möblering för att kunna samlas på ett så säkert sätt som möjligt.

Den som är frisk och utan symptom är välkommen. Annars finns möjligheten att följa Gudstjänsten via kyrkans Facebooksida

Barnens gudstjänster kommer hållas vid kl. 10:00 och hänvisas till en egen ingång och utgång från kyrkans baksida för att börja direkt i källaren. Föräldrar uppmanas att följa och hämta barnen från baksidans ytterdörr.

Vi hoppas att vi så snart som möjligt ska kunna återgå till att fira gudstjänster som vanligt.

Guds välsignelse!

Föregående